Daripada: Hafiz Mansor

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Terima Kasih kerana mengunjungi laman web SuratJanji.com. Ada sesuatu yang menarik perhatian anda ke sini bukan? Mesti ada sesuatu yang anda perlukan menyebabkan ada berada dilaman web ini.

Rileks...

Rileks...

Rileks...


Sebelum anda dapatkan ebook ni, baca dulu PERKARA PENTING yang ingin saya sampaikan di bawah. Tak baca memang rugi sesangat kerana anda bakal terlepas beberapa perkara penting!

 

Dalam kehidupan kita seharian, kita banyak berurusan dengan pelbagai perjanjian seperti:

...pinjaman wang
...sewa rumah
...sewa kereta
...sewa kedai
...jual beli kenderaan
...pinjam barang
...dan sebagainya

 

Ditipu yang melibatkan kerugian dan kemusnahan!

Rugi wang ringgit!
Rugi masa!
Bisnes hancus!
Family kacau bilau!
Hutang keliling pinggang!
Sakit mental akibat stress!
Yang lebih buruk, ada yang sanggup membunuh diri!

 

Menakutkan.....

 

Kenapa mereka mudah ditipu? Apa punca sebenarnya? Sebab utama adalah kerana:


“Alah, nak sedia surat agreement aje pun, apa susahnya!” - Anda berkata begitu?

  • Cari je kat google, dapat la format surat perjanjian! Memang ada, tetapi kebanyakannya surat perjanjian yang tidak sesuai dan perlu diolah semula. Banyak dalam English dan juga Bahasa Indonesia. Tak sesuai digunakan di Malaysia! Lagipun, sudah pasti formatnya berbeza dengan format yang digunakan di Malaysia. Nak olah semula menyebabkan anda akan jadi keliru. Salah mengolah mungkin akan memerangkap diri anda sendiri.

 

  • Nak upah peguam? Jika anda banyak duit untuk upah penyediaan satu surat perjanjian saja, boleh saja! Tu belum kira kos minyak motor pergi pejabat peguam, masa yang diluangkan. Lagipun peguam malas nak layan anda yang hanya nak bagi duit berapa ratus je untuk diorang. Baik diorang layan klien yang bayar ribuan ringgit!

 

  • “Nak buat sendiri je, hentam kromo. Janji ada surat perjanjian.” Anda nak buat camni? Isshhh..Bahaya! Anda dalam bahaya! Risiko surat perjanjian anda tak laku, dan tak boleh digunapakai dalam perundangan. Sudah pasti anda sangat senang ditipu! Kalau ditipu ribuan ringgit, terngaga anda melihat surat perjanjian anda yang tak boleh digunapakai tu.

Who Am i ? Anda juga saya pasti ingin tahu juga siapa yang menulis Ebook yang bernilai ini.

 

Baki Hutang saya giler banyak! Sakit kepala dibuatnya!

 

Siapa tak giler kena macam saya ni!


Saya berhutang besar disebabkan “orang berhutang atas nama saya” dan juga surat perjanjian yang tak lengkap. Sahabat baik saya menipu saya! Akibatnya, saya terpaksa:

Berhutang besar..
Kredit kad kena potong..
Turun naik mahkamah..
Jual segala aset yang ada..
Bank call setiap hari..
Kerja siang malam..
Mengambil ubat akibat stress..

 

Orang lain berhutang, saya yang menanggung azabnya! Sahabat baik saya melarikan diri, dan buat tak tau aje macam tak bersalah..Tutup handphone dan block saya diFacebook.

Hidup saya memang tertekan. Hilang segalanya! Bertahun-tahun saya bina perniagaan dan semuanya musnah angkara kepercayaan kepada sahabat.

Inilah kesilapan terbesar saya dalam hidup! Puncanya........

Apapun, saya cuba bangkit semula. Mula merangkak kembali.. Tapi saya lebih berhati-hati..

Beberapa orang sahabat peguam saya menasihatkan saya supaya sediakan SURAT PERJANJIAN setiap kali berurusan dengan mana-mana pihak yang melibatkan wang ringgit. Tidak kira sama ada ahli keluarga, sahabat baik apatah lagi orang luar.

Setiap urusan saya, saya akan sediakan surat perjanjian walaupun ianya sekecil-kecil perjanjian kerana ianya akan menjadi besar jika kita memandang remeh.

Dan saya rasa, saya juga patut bantu orang lain dalam menyediakan SURAT PERJANJIAN ataupun AGREEMENT LETTER.

Sejak dari itu, saya mengambil inisiatif mengkaji dan mempelajari bagaimana membuat surat perjanjian dan bertemu beberapa orang rakan peguam untuk memberi pandangan dan khidmat nasihat. Walaupun saya mengambil masa yang agak lama untuk disiapkan, sekurang-kurangnya, saya dapat membantu anda untuk tidak jadi seperti saya dan orang lain mempergunakan anda untuk kepentingan diri sendiri.

 

Sebab ia dapat membantu menyelesaikan ramai orang yang ada masalah berkaitan perjanjian. Masalah yang selalu dihadapi:

Ditipu orang - memang ramai senang-senang ditipu! Sebabnya tiada agreement letter ni lah! Ataupun surat perjanjian tak tepati syarat.
Tiada surat perjanjian dan tak tahu nak buat. Anda tahu buat surat perjanjian? Saya jamin anda juga tak tahu.
Ada yang tahu buat tapi surat perjanjian tidak lengkap. Bagaimana nak buat yang lengkap dan betul ye?
Nak upah peguam mahal hanya untuk satu surat dan ambil masa sebab peguam banyak kes untuk selesaikan.

 

Sebab itu saya hasilkan ebook Rahsia Surat Perjanjian ini.


Nak tak jika saya bongkarkan Rahsia 17 Surat Perjanjian + 2 bonus surat rasmi penting seperti:
Surat Perjanjian Beli Kenderaan
Surat Perjanjian Katering Sajian
Surat Perjanjian Kereta Sewa
Surat Perjanjian Kerjasama Perniagaan
Surat Perjanjian Pelaburan Perniagaan
Surat Perjanjian Pembinaan Website
Surat Perjanjian Penggunaan Barang
Surat Perjanjian Baiki Barang
Surat Perjanjian Pinjaman Kewangan Bayaran Bulanan
Surat Perjanjian Pinjaman Kewangan Cagaran
Surat Perjanjian Pinjaman Kewangan Cheque
Surat Perjanjian Pinjaman Kewangan Tunai
Surat Perjanjian Sambung Bayar Kenderaan
Surat Perjanjian Sewa Kedai Penyewa Dan Pemilik Kedai
Surat Perjanjian Sewa Rumah Penyewa Dan Pemilik Rumah
Surat Perjanjian Upah Kerja Rekabentuk
Surat Perjanjian Wang Simpanan KUTU
Surat Kebenaran Kenderaan (Bonus)
Surat Kontrak Kerja (Bonus)

 

Semua manusia yang berurusan sesama manusia. Anda manusia kan? (joking)
Usahawan-usahawan
Orang yang memberi sewa rumah, sewa kedai
Orang yang memberi sewa kenderaan
Orang yang memberi pinjaman kewangan
Orang yang memberi pinjaman barang
Anda yang mempunyai pekerja/staf
Orang yang berminat dalam pelaburan

 

Elakkan diri sendiri dari ditipu
Membantu keluarga, sahabat dan juga jiran dari dimanipulasi pihak tidak bertanggungjawab
Berbaloi untuk ilmu, dapat digunakan sehingga selagi ada undang-undang
Mudah untuk difahami. Terdapat penerangan dalam gambarajah dan jadual
Dibekalkan sekali Surat Perjanjian dalam bentuk Microsoft Word untuk memudahkan anda mengedit semula surat
Dibekalkan panduan untuk membuat surat perjanjian
Hanya kurang 10 minit untuk siapkan surat perjanjian yang lengkap

 

Memperkenalkan

 

 

Saya explain skit dekat anda. Ebook ini dibahagikan kepada 3 modul utama:

 



Modul 1: Pengenalan tentang surat perjanjian. Di sini anda ketahui asas-asas berkaitan perjanjian. Tak tahu asas, bahaya! Anda juga bakal tahu flow chart bagaimana proses buat surat perjanjian dan juga  flow chart “apa nak buat” jika ada pihak langgar perjanjian. Ini penting!

..............................

 


Modul 2: Panduan bagaimana menulis 17 jenis surat perjanjian yang mana ianya melibatkan surat perjanjian:

  1. Surat Perjanjian Beli Kenderaan
  2. Surat Perjanjian Katering Sajian Makanan
  3. Surat Perjanjian Kereta Sewa
  4. Surat Perjanjian Kerjasama Perniagaan
  5. Surat Perjanjian Pelaburan Perniagaan
  6. Surat Perjanjian Pembinaan Website
  7. Surat Perjanjian Penggunaan Barang
  8. Surat Perjanjian Baiki Barang
  9. Surat Perjanjian Pinjaman Kewangan Bayaran Bulanan
  10. Surat Perjanjian Pinjaman Kewangan Cagaran
  11. Surat Perjanjian Pinjaman Kewangan Cheque
  12. Surat Perjanjian Pinjaman Kewangan Tunai
  13. Surat Perjanjian Sambung Bayar Kenderaan
  14. Surat Perjanjian Sewa Kedai Penyewa Dan Pemilik Kedai
  15. Surat Perjanjian Sewa Rumah Penyewa Dan Pemilik Rumah
  16. Surat Perjanjian Upah Kerja Rekabentuk
  17. Surat Perjanjian Wang Simpanan KUTU
  18. Surat Kebenaran Kenderaan (Bonus)
  19. Surat Kontrak Kerja (Bonus)

..............................


Modul 3: Template dalam word, anda boleh gunakan terus template ini untuk surat perjanjian anda. Mana nak cari? Template ini membantu anda dengan mudah.


..............................

Sabar  ye...Anda akan milikinya sebentar lagi..

 

Anda hanya perlu klik Butang Tempahan yang ada dibawah ini. Nilai ebook Rahsia Surat Perjanjian ini lebih mahal dari wang yang anda laburkan kerana ia memberi manfaat sepanjang hayat dan boleh digunapakai pada bila-bila masa. Jadi, Tempahlah sekarang.

 

Nilai yang sangat berbaloi kerana ebook ini satu-satunya dan Pertama dalam Malaysia disediakan dalam Bahasa Melayu.


 

 

 

 

 

 

 


Tahniah saya ucapkan kepada anda kerana membaca hingga ke sini kerana saya pasti anda amat-amat memerlukan ebook yang bernilai ini untuk melindungi diri anda.

Ebook ini tidak lagi berguna sekiranya anda telah mengalami gangguan mental, berlaku keruntuhan rumah tangga dan muflis akibat ditipu hidup-hidup akibat kecuaian anda menyediakan surat perjanjian. Tetapi peluang untuk terkena kali kedua mungkin ada jika anda gagal memiliki ilmu dalam surat perjanjian ini.

Jika anda sayangi diri anda, isteri anda, anak-anak anda dan ibubapa anda, dapatkan ebook Rahsia Surat Perjanjian ini bagi melindungi anda dari diperdaya lagi dan dengan Surat Perjanjian sahaja Undang-undang boleh memberi kemenangan kepada anda.


Jadi apa tunggu lagi? BERTINDAK SEKARANG! Saya gerenti anda sangat perlukannya! PEMBELIAN ANDA BERBALOI, JAMINAN PULANGAN WANG KEMBALI 30 HARI SEKIRANYA ANDA TAK BERPUAS HATI DENGAN KANDUNGAN EBOOK INI.

Sekian.

Hafiz Mansor

 

RM1700...Mahalnya!! Kalo nak dikirakan harga keseluruhan surat perjanjian..

RM597...Saya nak selesaikan masalah.. Lagi bertambah masalah..Gaji saya pun tak cukup..

Harga yang anda perlu bayar adalah hanya....

RM127 sahaja

Harga yang tidak masuk akal untuk 17 jenis surat perjanjian termasuk 17 template surat perjanjian dalam Microsoft Word dengan harga RM127 sahaja! Harga ini akan naik pada bila-bila masa sahaja. Bertindak sekarang!

Ya Hafiz Mansor!, saya ingin buat tempahan Ebook Rahsia Surat Perjanjian ini dengan harga RM 127.00 sekarang! serta mendapat jaminan kepuasan 100% atau wang saya akan dikembalikan dalam masa 30 hari!

 


Pesanan Anda Dilindungi Oleh Jaminan Wang Balik 30 Hari Dari Kami


p/s – Ramai nak buat surat perjanjian dan memerlukan surat perjanjian kerana penipuan manusia boleh berlaku pada bila-bila masa dan keadaan. Ebook ini dihasilkan melalui pengalaman penulis dan kajian.

p/p/s – Ebook Rahsia Surat Perjanjian bukan sahaja membongkar rahsia bagaimana menghasilkan surat perjanjian dengan senang, malah lebih mudah kerana siap sedia dalam Microsoft Word dan bersedia untuk menghasilkan surat perjanjian yang lengkap dalam hanya 10 minit.

p/p/p/s –Jika anda tidak bertindak sekarang bermakna sampai bila-bila anda tidak akan bertindak. Mungkin esok anda akan ditipu seseorang. Siapa tahu kan..? Harga yang anda lihat mungkin akan menjadi lebih mahal selepas ini kerana ia adalah satu-satunya ebook tentang Surat Perjanjian dihasilkan. Oleh itu klik butang tempahan dan lakukan tempahan anda sekarang.



Hakcipta Terpelihara © 2012 suratjanji.com
Halaman Web ini dijana dan diperkuasakan oleh Mini Site Mudah(MSM)